213 036 72 39
Μικράς Ασίας 5, Πλατεία Βούλας

Εικόνες

Ο χώρος μας

 

Παιχνίδι στο πάρκο της Βούλας 2012

 

Παιχνίδι στο πάρκο της Βούλας 2013

 

Ομιλίες σε σχολεία

Ομιλία στο 3ο Δημοτικό Σχολείο της Βούλας με θέμα: «Μαθησιακές Δυσκολίες: Πρόληψη και Αντιμετώπιση». Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011 και ωρα 18:00, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Τρίτου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, ομιλία από τη Λογοθεραπεύτρια Μπαντανά Μαρίκα και την Ψυχοθεραπεύτρια Λουίζου Αμαλία, με θέμα τις Μαθησιακές Δυσκολίες, τη πρόληψη και την αντιμετώπιση τους. Ακολούθησε συζήτηση με γονείς και εκπαιδευτικούς όπου συζήτησαν τα προβλήματα τους και δόθηκαν απαντήσεις σε πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα.

 

Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 κάναμε Χριστουγεννιάτικο Πάρτι για να διασκεδάσουμε μαζί με παιδιά και γονείς. Υπό τον ήχο παιδικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών ζωγραφίσαμε γκι, δώρα, δέντρα και χιονάνθρωπους σε όλα τα παράθυρα του κέντρου μας με βιτρό μπογιές. Στη συνέχεια φτιάξαμε κουραμπιέδες, οι οποίοι έγιναν πεντανόστιμοι. Αφού φάγαμε και παίξαμε,ι στο τέλος διαβάσαμε ένα συγκινητικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι για να νιώσουμε όλοι το νόημα της αγάπης και της ελπίδας που αντιπροσωπεύει αυτή η τόσο σημαντική γιορτή! Περιττό να σας πω ότι περάσαμε όλοι υπέροχα!!

 

Αποκριάτικο Πάρτυ

Ομιλία στην Πνευματική Εστία της Βούλας

Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 στις 18.00 πραγματοποιήθηκε στην Πνευματική Εστία του Δήμου Βούλας ομιλία με θέμα: «Η εξέλιξη του Παιδιού στο Μαθησιακό Πλαίσιο». Οι δύο ομιλήτριες, Λουίζου Αμαλία και Μπαντανά Μαρίκα ανέπτυξαν θέματα σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών, τις δυσκολίες που συναντάνε τα παιδιά στο μαθητικό πλαίσιο καθώς επίσης έγινε και ενημέρωση για τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Την ομιλία παρακολούθησαν γονείς και εκπαιδευτικοί της περιοχής μας. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση μεταξύ ακροατών και εισηγητριών όπου δόθηκαν απάντήσεις σε πολλά ερωτήματα καθώς και συμβουλές πως μπορούμε εμείς οι ίδιοι να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Η οργάνωση της ομιλίας έγινε από την κα. Μαυραγάννη Μαριάννα, Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας της Βούλας την οποία και ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε στη διοργάνωση και άλλων τέτοιων ομιλιών με στόχο την ενημέρωση του κοινού.