213 036 72 39
Μικράς Ασίας 5, Πλατεία Βούλας

Δημιουργική Απασχόληση

ομαδα δημιουργικης απασχολησηςΠρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδια 3-11 ετών. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε απόγευμα Τρίτης και Παρασκευής. Μέσα από επιστημονικά οργανωμένες δραστηριότητες που στοχεύουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της φαντασίας αλλά και στην εκμάθηση κανόνων κοινωνικής συμπεριφοράς, θα προάγονται η αυτογνωσία, η κοινωνικοποίηση και το αίσθημα της συνεργασίας και της συλλογικότητας!

Η δημιουργία της ομάδας αυτής αποσκοπεί, επίσης, στην κάθε είδους αποφόρτηση των γονέων από τη φύλαξη των παιδιών ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για πιθανές υποχρεώσεις (π.χ. αγορές, χαλάρωση) όσο τα παιδιά θα απασχολούνται με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες στο Κέντρο μας.

Οι ομάδες θα οργανώνονται και θα πραγματοποιούνται από ειδικούς (ψυχοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, παιδαγωγούς) και θα υπάρχουν και ειδικοί προσκεκλημένοι όπως παραμυθάδες, καραγκιοζοπαίχτες, μουσικοί και θεατρολόγοι!

ομαδα δημιουργικης απασχολησης 2

Θα πραγματοποιούνται εργαστήρια με θέματα:


– Θεατρικό παιχνίδι
– Παιχνίδια ρόλων
– Κουκλοθέατρο
– Εικαστικά (ζωγραφική, πηλό)
– Μουσικοκινητικές δραστηριότητες
– Κατασκευές
– Παιχνίδια κοινωνικοποίησης
– Ψυχοκινητικές δραστηριότητες

Η ομάδα θα χαρίσει στα παιδιά ενδυνάμωση ικανοτήτων μέσα από παιχνίδι και ευκαιρία στους γονείς να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους καθώς οι απαιτήσεις της καθημερινότητας έχουν αυξηθεί και ο χρόνος είναι πάντα περιορισμένος.


 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας !